4 Jun

Klassmingel och egenkärlek

Nu är det nära till examen, i morgon är själva ceremonin! Gårdagskvällen spenderades med klassen eftersom vi allihopa blev bjudna på middag hos två av våra lärare. Väldans trevligt! Och lite sorgligt också eftersom man vet att det är många som man kanske aldrig träffar mer nu när alla åker tillbaka till sina olika hemstäder…

Hur som helst fick vi spendera kvällen i deras fantastiska hem som var en gammal gård mitt i kyrkstugebyn i Öjebyn! Jag har ju alltid velat ha en sådan där gammal spis i köket mest som dekoration – de hade typ fyra sådana plus en kamin utspridda i rummen. Inte konstigt att de kan vara svåra att få tag i när vissa minsann roffar åt sig…

Vi fick även läsa ett brev som vi skrev till oss själva under första veckan på utbildningen. Jag minns att det kändes oändligt långt bort att skriva ”Till Emma, 2013”. Och nu sitter man här!
Jag måste ha anat hur mixade mina känslor skulle vara vid utbildningens slut för mitt brev var som ett enda långt kärleks- och peppbrev till mig själv. ”Nu är du klar Emma och kom nu ihåg att du är så huvva bra! Du kan så mycket och vill så mycket…” Hehe. Tack Emma för brevet. Jag lyckades också avsluta med: ”Jag älskar mig! /Emma”

…HAHA! Jaa… Tack mor och far för min goda självkänsla. Må den hålla sig på en… lämplig nivå….

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)