6 Maj

Fotbollssäsongen har startat!

Ooooch… nu… är… fotbollssäsongen igång! Japp, jag och Jakob såg årets första utomhusmatch igår när lillebror spelade (ja, alltså ni trodde väl inte att jag spelar fotboll själv?? Jag bara tittar på fotboll!). Mina kära bröder har ju alltid spelat i samma lag (SAIK såklart) men sedan några månader signade Martin över till ett annat lag. ”Roligt!” tänkte jag som hoppades få anledning att se ännu fler matcher i sommar. Icke sa Nicke, säsongen hade inte ens börjat så var det nyopererade knät trasigt igen för honom så nu blir det bara ett lag ändå. Snöpligt.

Vi har bestämt oss för att skapa en ny tradition i familjen – vid vinst för Storfors blir det kvällsfika hos mor och far efteråt! Jag har en känsla av att det kan komma att bli så även vid förlust. Jag menar, vem vill skippa gemensamt kvällsfika? Det är ju supermysigt! Juh.

I övrigt har det har varit en riktig… måndag. Började dagen med att vara inställd på att fokusera stenhårt på C-uppsatsen. Efter en halvtimme låg jag i nedsläckt sovrum och kände hur migränen smög på (vilket brukar resultera i många kräkningar och det var jag icket redo för). Men! Jag hann nog mota iväg den med vila och Ipren för efter ett par halvtimmar i viloläge var jag redo för det inbokade lunch-bodypump-passet. Roligt med bodypump! Duscha, hem, äta och sedan har jag varit supereffektiv med C-uppsatsen här på eftermiddagen. High five med mig själv! Nu är jag värd en halvtimmes bokläsning innan det är dags för middag. Yes! *slänger mig i soffan och ler lyckligt, och lite obehagligt, medan jag öppnar boken*

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)