4 Maj

Ett knivigt beslut

Gästerna på Café Tre måste verkligen ha haft svårt att välja igår! Så mycket gott! Själv hann jag med att prova både en våffla och en bit citron- och marängpaj. Gottgottigottgott (ska sägas med små, ihopknipna läppar och liksom lite barnslig röst. Var kommer det här ifrån förresten?? EDIT: Har googlat och det kommer tydligen från Bröderna Jeppsson och deras reklam om Carlshamn Mejeri! Roligt, hehe).

Här får ni ett litet axplock av fikabordet!

För övrigt vaknade jag med en känsla av att jag har glömt att jag ska göra något viktigt idag. Irriterande, för trots att jag inte har något jag måste göra så kan jag nu inte bara slappna av och liksom skrota omkring här hemma utan nu ska man gå och fundera över vad man egentligen har glömt. Trots att jag inte har glömt något. Tror jag. Kanske.

Ifall vädret tillåter kanske man tar sig en cykeltur idag, sedan tror jag att det lutar åt att det blir konsert på Storstrand ikväll!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)