23 Apr

Lekstund och resa till hufvudstaden

Cecilia har sovit borta i helgen så jag var bara tvungen att åka till mor och far och samla på mig lite Cecilia-gos igårkväll. Speciellt eftersom jag ska till Stockholm resten av veckan! Jag och Hanna åker dit imorgon för att hooka upp med Hanna och Lina nere i hufvudstaden och sedan ska vi ha en riktig tjejhelg! Vi ska på Hannah och Amandas mingel, vi ska se musikalen Jesus Christ Superstar och det bara under ons-tors, då har vi hela helgen kvar! Personligen hoppas jag på ett Skansen-besök (djurungarna borde ha börjat komma nu..! *klappar en fantasi-björnunge och mumlar ”oooj så gööölli!”*) och en fika i Rosendahls trädgård. Jag hoppas dock att min sömn har hunnit komma i balans tills dess, den for nämligen åt tjotaheiti efter 24 då jag och Jakob la oss kring 06.30-snåret på söndagen. Vi är alldeles för gamla för det. Till och med Jakob, ”The nIGht-LOver”, ser aningen sliten ut dessa dagar.

Tillbaka till vår lek igår, det är något fint med att få se barn leka på för sig själva. Man får liksom en glimt av deras fantasivärld och jag undrar så vad som snurrar på i huvudet på dem. De små liven – tänk, snart är de vuxna och ska ut i den stora, vida världen! *torkar en plötslig-överkänslighets-tår*

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)