18 Apr

En man utan muskler

Jag ber om ursäkt för min frånvaro de senaste dagarna, men här får ni en snabbgenomgång:

Måndag: C-uppsats, träning, Game of Thrones
Tisdag: C-uppsats, karriärdag, Game of Thrones
Onsdag: C-uppsats, träning, mini-kalas för Olle, Game of Thrones

Sådär! Mini-kalaset för Olle som vi hade igår kan vara värt några extra ord, han har nämligen fyllt 7 år! När han för första gången var hos mor och far var han enbart 2 år! Jag vägrar acceptera att det har gått fem år sedan dess. Jag tänker säga att han har fyllt fyra år. Inte ett år över fyra. Jag skojade med honom om det igår, ni vet, sådär busigt ”Grattis Olle, tänk att du är fyyra år!” Jaha, ni hade hört den alltså? Vad menar ni, skojar alla gamlingar så med yngre för att vara lite *RoLIgA*…? Ojdå, eeh, jag tyckte väl att Olle inte skrattade så hjärtligt. Jaja.

Olle fick Beyblades (stavas det så?), sådana där som man liksom drar igång och så snurrar de och attackerar varandra så att en förlorar..? Inte..? Det var hur som helst uppskattat och vi hann med flera turneringar! Småfjantarna.

Cecilia är för övrigt så fantastiskt rolig nu för tiden. Alla meningar som hon snappar upp och kan utbrista, som exempelvis ”oj, vilket härligt väääder det är idag”, ”så myyysigt vi har det”, eller när hon nöjt konstaterar mindre smickrande saker om henne själv som ”Cecilia är sååå gnällig idag”, eller som igår när Olle och pappa skulle mötas i Beyblade-turnering och vi frågar vem hon hejar på och hon lyriskt skriker ”Skellefteeeååå!” med mini-armarna i luften eftersom Jakob drillat henne till det i hockey-sammanhang.

Ja, man får skratta. Allra roligast var det häromdagen när jag, Cecilia och pappa står i köket och hon klokt konstaterar att: ”Jan-Olof har muskler. Cecilia har åsså muskler. Emma har åsså muskler” medan hon stryker över mina armar. Jag blir nyfiken och frågar: ”Finns det någon som inte har muskler?” Hon funderar ett tag och sedan svarar hon lite bekymrat: ”Jakob, han har inga muskler…” Haha! Jag gick skrattandes in till vardagsrummet och berättade för övriga familjemedlemmar (däribland även Jakob då) och Cecilia fortsatte att se lite bekymrad ut så jag säger till henne: ”Men minns du inte när Jakob gjorde flygplanet och lyfte dig högt upp i luften, då är man ju jättestark?” Lite skamset tittar hon på mig och säger då: ”Ojdå..! Det glömde vi!”

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)