15 Apr

Jag och Jakob tar ett stort steg.

Nu har det hänt. Det som jag tillslut aldrig trodde skulle hända. Jag och Jakob har tagit tag i att börja se en serie! Jag veeet, när hände det!? (Ja, alltså det hände nu i helgen.. Jag skriver ju för att berätta det nu.) Vi har ju legat ”lite efter” när det gäller serier. ”Lite efter” innebär att vi i stort sett inte har sett något alls. Jag har bara sett mitt älskade One Tree Hill och Jakob har hunnit ta sig igenom Suits och Mad men tror jag. That´s it typ.

Och som människor har gett tips på serier vi bara måååste se! Men det har icket blivit av. Tills nu! I lördagsnatt drog vi igång med den populära Game of Thrones och igårkväll hann vi med några avsnitt till. Och det är trevligt! Serien är bra än så länge, det är trevligt att ha någon serie som vi båda kan se och det är betydligt lättare för mina kvällströtta ögon att hålla sig öppna när man ser på lite obehagligheter. Jag erkänner, jag måste blunda lite ibland när det blir för mycket skära-av-halsen-närbilder.

I övrigt har helgen varit härlig, i fredags var det fredagsmys med vännerna (och massor av snacks!) och i lördags var vi på SMASK med mor, far och bror – mycket trevligt!

Jahaapp, något mer viktigt jag hade tänkt skriva…? Eh, om jag bara får fundera… Vill ni titta på några av alla fina blommor som jag har haft här hemma sedan födelsedagen? *undviker pluggandet som väntar*

Nähä, det ville ni inte nä? Vad säger ni, vadå tråkigt att se bilder på blommor..?? Jaha. Nähä. Då får vi väl höras senare då antar jag. Ha en trevlig måndag så länge!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)