5 Apr

Umeå och ett litet hockey-förslag

För alla er som låg sömnlösa i natt – handledningen gick bra. Detta ska nog trots allt gå att ro hem. Jag har suttit med värsta checklistan idag på det som är viktigast för C-arbetet just nu, och ja, jag känner ändå att jag är på väg.

Med det sagt, över till roligare saker! Vi ska nämligen till Umeå i helgen, för andra gången på typ tre år… *piiiinsamt* Men hellediga helger är inte helt lätta att hitta, den här planerade vi i typ januari och tur var väl det för annars hade det säkerligen lyckats komma något emellan! Strax går bilen söderut och direkt vid ankomsten är det hockey som gäller! Heja, heja… Skell… eh Skellefteå..? Visst var det dem jag skulle heja på…? *kliar mig förvirrat i huvudet*

Skoja, jag hejar faktiskt också på Skellefteå. Sådär med lite lagom glöd, jag har mer en ”trevlig att träffas och se hockey”-attityd. När man väl ser en match kan det vara rätt spännande! Jag har dock ett förslag. Med all teknik, går det inte att göra en neonfärgad ring runt hockeypucken så att man ser den tydligt på tv:n..? Nähä, inte det..? Vadå förstöra spelet, vem sa något om att förstöra spelet?? Jag vill ju bara se pucken, är det för mycket begärt!?? Snälla någon, lugna ner er, det var bara ett förslag… Hjälp, så känsligt det var…

Hur som haver, för er Pitebor som inte ska se hockey ikväll så är det återigen dags för Café Tre på Djupvikskyrkan! Den här gången verkar det vara superbra musik från Umeå som kommer och spelar, tänk – bra musik + ljuvligt gott fika = fantastisk fredag!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)