4 Apr

Hannah Widells bok och halsband

Jag måste tipsa om en bok som ni borde beställa och läsa, en bok från åren när Hannah Widell (som jag praktiserade hos i höstas! *nostalgi*) var nyseparerad med lilla Rosa och pendlade mellan att vara ensamstående mamma och ”partybrud”. Under den tiden skrev hon en anonym blogg där hon berättade livet – en blogg som nu alltså har blivit en bok, ”Sex and the mammaliv”! Jag har inte hunnit få mitt exemplar men jag har läst första kapitlet och den verkar lika härlig som allt annat hon gör! Så – köp den hääär!

I övrigt har jag precis skickat iväg lite halsband och jag tycker att det är så väldans roligt att det fortfarande droppar in beställningar. Ni är ju för fina! Jag blev alldeles golvad efter den enorma julbeställningen så det är skönt att det är tillbaka på en överkomlig nivå där jag får lägga ner lite mer käääärlek på varje halsband!

Morgonen har spenderats på gymmet och nu ska jag pallra mig iväg på första handledarträffen. *blundar och gör korstecknet* Må alla små problem gå att lösa.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)