1 Apr

Årets topphelg

Vilken helg! Den här helgen kan verkligen ha potential att bli den härligaste helgen under det här året. Långledigt, otroligt vackert väder, födelsedag, jag har fått vara med en helt ledig Jakob, på dagarna utegrillningar med olika konstellationer och på kvällarna middagar och spelkvällar – så väldans härligt!

I lördags grillade vi hamburgare på dagen med lite polare och på kvällen var det påskbuffé hos kusinerna med ”havs”-touch, det vill säga mycket skagen, laxpajer, laxrullar, räkröror – vilket såklart var hur gott som helst (och ja, den här helgen har varit helt fri från all träning och alla matrestriktioner!).

Som vanligt följs en superduperhelg alltid av lite ”nu-är-det-slut-vemod”, men det dämpas av att det ändå finns så mycket roligt att se fram emot i vår! Plus att det faktiskt är en hel dag kvar, med påsklunch hos Jakobs familj och lite myshäng hos mor och far ikväll när Jakob susar iväg på hockey!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)