29 Mar

Utan skoter försmäktar vi på denna.. potta..? Typ.

Vi har hunnit få oss några härliga utetimmar idag på ”Pottan” (det är inte en riktig potta, men stället heter så… Ifall ni undrar). Jakob var lite purken för att han inte har en skoter, men med lite madrass-åkning så blev han som en ny människa! Det gäller bara att han glömmer bort sig lite, lillpöjken! Och som vi åkte. Cecilia hade oändligt med energi, om ingen av oss vuxna åkte med henne (vilket ändå var rätt sällan, typ sex vuxna på ett barn – som hon fick åka!), då tog hon själv madrassen och så vandrade hon upp, åkte ner, vandrade upp, åkte ner. Gullungen!

Alfons var också rätt nöjd när han fick springa efter pinnar, dock är han ingen sök-hund precis. Såg han inte pinnen exakt hela tiden då den flög – då tappade han bort den. Nej, den gick inte att hitta, trots dess storlek och skarpa kontrast mot den vita snön.

29 Mar

Släktkalas och ett gulligt påskägg

Vilken härlig födelsedag det blev igår! Frukost på sängen med paket från älskade Jakob, frisörbesök (japp, det blev frisörbesök trots allt – tack snälla Johanna!!), middag med familjen och sedan kalas för släkten! Vi ungdomar avslutade kvällen med lite Besserwisser-spelande efteråt. Är det konstigt att jag älskar att fylla år?

Världens sötaste påskgumma var också med! Vi frågade henne vad hon var för något. ”En fjäääril!” svarade påskgumman med ett lyckligt leende. ”En fjäril?? Nämen, vad är det du är för något, vad heter det?” ”Ett påskäääägg!” Jaja, med lite fantasi så.

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)