28 Mar

Födelsedagshysteri

Nämen? Vad är det för dag idag? Torsdag? Skärtorsdag? Den 28 mars? Japp, ni gissade rätt – det är min födelsedag! Äsch, vad är väl den här dagen jämfört med alla andra dagar… Hehe.

Jakob retar mig för att jag tar det här med födelsedagar på aningen stort allvar. Men jag kan inte hjälpa det, jag älskar födelsedagar! Både min egen och alla andras! Det är en anledning att få baka, det är en anledning att få träffa när och kära, man får ge/eller få presenter, alla är sådär härligt glada. Jag bara gillar´t!

Igår tillexempel tror jag att Jakob tyckte att det gick aningen för långt när han börjar säga:
”Emma, föreställ dig att..” (här trodde jag då att han skulle säga något i stil med ”…att någon kanske vill uppvakta dig i morgonbitti, vilken tid skulle det då vara?”)
Så jag avbryter honom och säger: ”Halv åtta typ!”
Varpå han tittar frågande på mig och sedan inser han vad jag svarade på och ler menande. Och jag inser att han skulle fråga om något helt annat. Ja, jag var lite inne i fylla-årandet.  Som jag kommer att gå all-in när vi får barn… De ska få världens bästa födelsedagar!

Om någon timme kommer lite släktgäster och jag har precis gjort klart tårtan. Det blev en väldans enkel gräddvariant i år – mormor har till och med gjort tårtbotten. Mina blir helt enkelt inte lika bra som hennes, det är bara att inse!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)