26 Mar

Svart snagg it is.

Detta är en listornas vecka! Som jag har planerat denna vecka. Den har en bra ordning också, den går från ”inte så roligt” till väldigt roligt!

Låt mig redovisa min vecka:

Måndag: Hemtenta, tvätta, träna.
Tisdag: Handla, baka till kalas, städa, träna
Onsdag: Frisör, färga bryn, få naglarna shellack-målade (jag älskar sådana här dagar!)
Torsdag: Födelsedag!
Fredag: Kanske lite mer kalas!
Lördag: Påskmiddag!

Inte så dumt va?  Ja, alltså det var den magiska planen – men tror ni inte att frisören ringde för typ två minuter sedan och var tvungen att avboka klipp- och färgtiden? Alltså, detta blev plötsligt helt förskräckligt tråkigt i min värld, det var ju liksom det som skulle vara höjdpunkten på hela veckan! Jag ska erkänna att det nästan kom en tår. Okej, vem försöker jag lura, jag grät en skvätt av besvikelse efter att jag hade lagt på. Japp, det är sant. Håna mig bara. Nu har jag dock ringt vidare så kanske, kanske löser det sig ändå *håller tummarna och önskar hårt till fallande stjärnor*.

Jag gör för övrigt såhär varje gång. Jag planerar något som jag ser fram emot och då bara måste det bli perfekt och precis som jag har tänkt det. Annars kan jag bara puff, pang, bom, tappa inspiration till allt. ”Nä, nu skiter vi i resten också, det är lika bra.” Jag ska sluta ha så höga förväntningar jämt. Samtidigt som det faktiskt kan vara halva nöjet att få längta och se fram emot något. Okej, jag ändrar mig, jag ska visst ha höga förväntningar. Men det är ju ändå så väldans tråkigt när det inte blir som man vill…

Hur som haver, detta kommer säkerligen att bli en väldans trevlig vecka ändå! Kan dock tänkas att den uteblivna frisörtiden har gjort mig bitter inför framtida besök. Kanske tar ”nu skiter jag i det här”-ådran över och så blir det svart snagg ändå.

Skit också.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)