23 Mar

Träningsinlägg – fyra veckor avklarade

Det finns ingen dag som jag är så nöjd över att jag drar mig iväg och tränar som på lördagar – och nu har jag gjort det fyra veckor i rad (okej, tre lördagar, en var vi ju i hufvudstaden)!! Så väldans bra jag är!

Jag sa ju att detta inte skulle bli en träningsblogg (HAHA, bara tanken att jag skulle ha en träningsblogg är så skrattretande att jag blir alldeles fnissig), men här kommer en träningsuppdatering för hur det går för mig, om inte annat för min egen skull.

Träning:
Det går braaa! Jag tränar fyra dagar i veckan, en dryg timme varje gång där jag först kör en halvtimme kondition av något slag (löpband eller crosstrainer) och sedan går jag igenom hela kroppen i gymmet med två-tre maskiner per ”del” (armar, ben och så vidare).

Dock känner jag att jag gärna hade varit på fler pass för att liksom variera mig men jag har blivit så grymt bekväm med att kunna träna mitt på dagen och de flesta pass är på kvällen… Nu ska jag dock börja köra minst en gruppass i veckan har jag bestämt.

Mat:
Det går också bra! Inget socker på vardagarna funkar helbra, fredag och lördag får jag äta socker om jag vill – utan att frossa vill säga. Övrig mat lagar vi ungefär som vanligt, mer fullkorn och sallad, försöker undvika mjukbröd, bulgur istället för ris, spenatpasta/bönpasta istället för vanlig pasta och så vidare. Till lunch för mig ofta lax/kyckling med sallad. En perfekt ”lagom” och fungerande kost. Till helgerna äter man valfri mat.

Vet ni vad det bästa är? Det är att det inte känns som att man offrar något, det här är ju bara småförändringar. Såhär skulle det kunna fortsätta jämt – vilket liksom är målet!

I övrigt har jag faktiskt också börjat känna en armmuskel. Japp, ni läste rätt! När jag spänner så känner jag faktiskt att det är något som spänns!! Även om det är rätt mjukt och gosigt runt omkring den, hehe.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)