19 Mar

Symaskiner och Jennifer Aniston-hår

Det finns en gren i pysslandet som jag verkligen inte behärskar. Sykunskap. Jag är bara så dålig på allt som har med sy/symaskiner/sticka/virka/göra mönster att göra. Och det grämer mig! Jag antar att jag skulle kunna klara att få ihop ett kuddfodral eller så, men det skulle vara med ren och skär logik. Jag vet liksom inte hur man gör ordentligt. Jag förstår inte, hallå mamma och mormor? Jag kunde inte ha fått ärva den kunskapen från er..? Jag antar att det bara är att börja öva då. Gå den hårda vägen. Slita till långt in på småtimmarna. Först måste jag bara ha ett hus med ett pysselrum. Japp, jag känner starkt att jag inte kan bli bra på syandet om jag inte får ha utrymme.

Vad drar vi då för slutsatser av detta? Jo – jag behöver ett hus.

För övrigt sitter jag och planerar min ”make over”. Hehe. Jag har nämligen bokat klipp- och färg nästa vecka och som jag har velat och funderat över detta hår! Lagom till när man sparat ut långt hår då är man så less på det så att man bara vill kapa av det direkt. Nu är jag inne på en Aniston-page. Vi snackar lång page med ganska tydliga, blekta slingor. I morgon lär det väl vara långt hår med lugg och röda toner. Torsdag – platinablont med sidecut. Ja, det lär ju bara bli ett enda stort lotteri vad jag kommer att säga när jag väl sitter i stolen. ”Eh, jag tänker kolsvart stubb..? Typ…?”

Vad säger ni om detta hår? Nästan som Jennifer Aniston va? Det var klurigt med hudtonen. I övrigt nailade jag redigeringen – om ni frågar mig.

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)