15 Mar

Fredag och glass

Freeeedag! Vad gör ni idag? Själv har jag spenderat dagen på skolan, vi har ätit middag hos mor och far och nu kommer snart ett gäng härliga människor över på besök! Jag säger bara såhär: vänner, glass och spel. Ja, ni förstår ju – detta kan bara bli bra.

Jag har varit aningens frånvarande de senaste dagarna, men det är helt enkelt för att det är lite fullt upp! Och om det inte är fullt upp med plugg eller annat – då snurrar det lagom i huvudet ändå eftersom jag ständigt funderar över denna framtid. Ibland skulle jag verkligen bara vilja glutta framåt tio år och bara få en liten vink om hur det blev. Blev det bra ändå, fick jag ett jobb som jag gillar? Fick vi friska barn, bor jag och Jakob där vi trivs? Sedan kan jag stänga lilla luckan och bara vara nöjd med att det löser sig. Okej, hemska tanke ifall jag fick glutta framåt och ser mig själv, ensam i en etta i typ Örebro. Åtta katter och bara försörjningsbidrag. Med långa, stripiga flätor och en batiktröja med en ylande varg….

Haha usch så fördomsfullt!? Jaja, där har ni min fördoms-bild där jag inte vill vara om tio år, jag hoppas att ingen av er tar illa upp ifall ni skulle råka passa in på pricken på den bilden (förutom när det gäller tröjan. På allvar, skippa vargen!).

Nu plingar det på dörren, ha en trevlig kväll!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)