12 Mar

Fasans skoluppgift

C-uppsats. *ryser för mig själv* Fasans skoluppgift. Mardrömmarnas värsta tingest, det-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Det är den jag nu står inför. Resterande delen av terminen kommer att handla om den. Jag kommer att ha toppar och dalar. Jag kommer att slita mitt hår och jag kommer att skriva i timmar och åter timmar. Åh, suck…

Men sedan, en dag. Då kommer jag att få lämna in dokumentet och slutligen ta ut mitt examensbevis. Jag kommer att slänga på mig en mantel likt den jedisarna har i Star Wars. Sedan kommer jag att vandra ut från skolan till tonerna av intromelodin till nyss nämnda film. Tamtamtam, damdamdam, damdamdaaaam.

Okej, vi stannar där. Summa summarum – jag vet vad jag gör i vår. Det som är bra med C-uppsatsen är att det är enkelt att träna samtidigt eftersom jag styr över min egen tid. Bra va? Jag förstår inte, jag har snart tränat duktigt i tre veckor och jag kan inte se en endaste magruta… Hur svårt ska det vara?? Ska man måste träna i flera månader för att skapa sig ett sexpack eller vad?? HAHA. Träna i flera månader – det skulle vara något det! Bara tanken får mig att fnissa.

Idag har jag haft seminarie, jag har tränat, gjort bacon- och broccolipaj och läst kurslitteratur. Duktig dag om jag får säga det själv! Sedan har jag njutit av alla tulpaner som jag fick av mamma och pappa igår. Åh, vad jag älskar tulpaner… *blundar och stryker försiktigt på en imaginär tulpan*

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)