11 Mar

Söndagskalas och hårdhandskar

I lördags fyllde mamma år och igår fyllde bror Martin år vilket innebar att söndagseftermiddagen bjöd på kalas! Våren är verkligen kalasintensiv, men inte mig emot! Har jag sagt att jag älskar kalas? Jaha, hehe, oj, är det verkligen så många gånger..? Eh.. *blundar intensivt och låtsas att jag inte frågade*

Idag startade jag dagen på gymmet (hör ni inte hur härligt och naturligt det låter? Inte..? Okej, jag håller med, ”Idag startade jag dagen med pannkakor till frukost” hade låtit mer härligt. Och mer naturligt….), nu ska jag läsa kurslitteratur och i eftermiddag får vi besök av mina favoritbarn Cecilia och Olle! De ska hit och äta middag medan mor och far ska på möte hos soc. Socialen har nämligen varit på dem med att de ger Viktor, 18 år, för lite mat så nu är det hårdhandskarna som gäller. Viktor säger att han minsann behöver äta fem rejäla mål mat per dag på grund av intensiv träning men mamma och pappa vägrar. De säger att han får laga mat själv om han ska äta så mycket – ja, ni förstår ju, det här gick ju direkt till socialen. Det känns lite nervöst, håller tummarna för att de ändå får behålla honom, lill-parveln.

Hur som helst, ett stort grattis kära mor och bror! Jag är så glad för att jag har er!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)