6 Mar

Onsdagsuppdatering och nöjd från soffan

Så fantastiskt duktig jag har varit idag! Hehe. *klappar mig själv på huvudet* Låt mig redogöra för min trepunkts-lista över vad jag har gjort i stora drag:

– Storstädat
– Tvättat (allt som bara tvättas kan!)
– Tränat

Och då ska det tilläggas att städningen innefattade enorma rensningar av skåp och lådor i så gott som alla rum! Allt innan klockan 18 då lillan lämnades hos oss en timme medan pappa var på föräldramöte. Snacka om att kunna njuta i soffan i kväll! Tänk om man skulle unna sig en apelsin…? Nä, inte ska väl jag…?? Jo! Jag gör det!

Undrar ni förresten hur det går med min träning? Det går inte alls. Skoja, det går jättebra! Och det bästa är att det känns som att träningen alltid varit en del av min vardag? Jag försöker att liksom inte tänka på det annat som att träning är liksom lika naturligt som att sova eller äta. Det ska bara göras. Än funkar det bra!

Igår var för övrigt en fullspäckad dag med skola, lunch/middag med några vänner från klassen och sedan Dahlbäcks-kalas på kvällen! Tänk, allt det på en vanlig tisdag! Det är ju bara för trevligt.

Jag bjuder på en av de få bilder jag har från 30-talskvällen i lördags (jag tog inga hela outfitbilder tyvärr!!). Vad säger ni, ser jag inte ut som en riktigt 30-talspingla??

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)