4 Mar

Två små favoriter

Alltså, jag blir verkligen glad i själen av de här två små filurerna. Hundar och barn – då är sötkvoten på en bra nivå!

De har ett rätt speciellt förhållande. Cecilia är väldigt glad när Alfons hälsar på och upprepar ofta vårt ”hundspråk” på ett härligt sätt. ”Ja, kåååm då Affons!” ”Siiitt, Affons, siiitt.” Alfons blir däremot lite ivrig när en liten person närmar sig och vill gärna hoppa upp och pussas (det förstår man ju – när han nu för en gångs skull faktiskt når upp att hoppa!). De kan liksom inte låta bli att vara uti varandra, trots att det ibland slutar med någon liten tår för Cecilia när Alfons hoppat lite för intensivt eller med en legobit i huvudet för Alfons när Cecilia har gått loss. Man får hålla ögonen på dem, helt enkelt.

Men det är inte något problem eftersom det är så roligt att se att dem, både med varandra och var för sig! Framför allt ger det lite liv och rörelse i vår för övrigt ungdoms- och vuxenfamilj.

Cecilia flashade magen för Alfons igår (då brukar vi hojta förskräckt och ropa ”nejnej, inte maagen” så att hon skrattar) men Alfons var inte särskilt brydd. Han hade ju ett ben, vem bryr sig om en mage då??

Då får man ta fram en annan, mer samarbetsvillig hund, att leka med. Låt mig presentera hunden Tessie.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)