28 Feb

En sådan där jättebra grej

Jag och några väninnor (jaja, men jag tycker väninnor är ett sådant trevligt ord!) drog igång ett pysselkedjebrev härom månaden. Eller ja, vad man nu ska kalla det. Det går helt enkelt ut på att alla någon gång under året ska skicka en liten grej som man har gjort till alla som deltar – så att det liksom blir en glad överraskning i brevlådan någon dag under året! Vilken bra grej va?? Det kan vara vad som helst, något litet ätbart som man har gjort eller något man har knåpat ihop!

Eftersom jag förra veckan började pyssla ihop ett par gåvor som jag har tänkt skicka iväg så var det extra roligt när det damp ner ett brev i brevinkastet idag med ett par ursöta, egenvirkade tofflor! Jag älskar den här idén!

Visst är de fina? Tack så hemskt mycket Sofia!

Så dagens tips får bli att dra igång något liknande med ett par vänner! Det ger betydligt mer glädje än vad det tar energi att ordna något själv, sedan får man ju en anledning att pyssla också!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)