26 Feb

Stresshormoner och brödburkar för hemmabruk

Vilken härlig dag, trallallallaaaa, trallallallallallallaaaaa! *ska sjungas glatt*

Jag älskar dessa vårvinterdagar! De gör mig lycklig i själen! Förresten så måste jag bara meddela att jag har fått svar på min trötta/irriterade/sura känsla efter träningen. Tydligen utsöndrar kroppen mängder med stresshormoner efter träningspassen under de två första veckorna som en otränad person tränar, vilket gör att man får samma ”symptom” som när man är väldigt stressad. Tadaa – där har vi det! Så skönt att veta att det förhoppningsvis går över efter två veckor också!

För övrigt är det jag som sitter och läser idag. Jag läser en supermysig bok som jag verkligen älskar, sitter ute i solen och bara njuter!

Nej, nu ljög jag. Jag sitter inomhus och läser en bok som heter ”Understanding New Media” som vi ska ha läst till i morgon. Men i min fantasi sitter jag ute i solen och mår gott! *blundar och vänder ansiktet mot solen*

För övrigt pysslade jag ihop en fillimpa-burk igår! Det är perfekta gå-bort presenter men framför allt är det väldigt smidigt att göra i ordning ett par sådana när man lika håller på, för att det ska bli enklare att dra igång bakandet en annan dag när energinivån kanske inte är på topp! Man kan blanda i allt möjligt gott, torkad frukt, russin, nötter. Burkarna är faktiskt rätt trevliga att titta på också, med alla lager. Sedan älskar jag att det inte behövs jäst. Tack, du skapare av fillimpor!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)