25 Feb

Träningsdagboken – vecka 1, dag 1

Alltså, det stämmer inte. Nope. Jag känner ingen som blir på så dåligt humör som jag efter att jag har tränat! Jag blir sur, trött och irriterad. Vilket är irriterande i sig! Och ja, ni läste rätt. Äntligen har jag införskaffat det där träningskortet som jag har funderat så mycket kring! Idag drog jag nämligen igång Emmas 12-veckors-projekt. Japp, jag ska tvinga mig själv iväg på träning i 12 veckor för då bara måste jag ha märkt den där energikicken som alla pratar om!! Eller?? Jag vill ju börja längta efter att få träna! Jag vill känna att det ger mer energi än det tar!

Så nu har jag gått all in, jag ska inte kunna smyga iväg från det här. Jag har Sensia24´s träningsapp så att jag enkelt kan se och boka pass. Jag har en app där jag skriver in all träning. Jag har bokat upp mig på gym-genomgång så att jag ska lära mig maskinerna, och bokat in två pass för veckan. Jag har hängt gruppträningsschemat på kylen, samt simhallens motionssim-tider.

Jag har även gjort ett litet matschema för oss här hemma. Frukost och lunch får största förändringen för mig, och sedan kommer middagarna fortsätta ganska som vanligt för att förändringarna inte ska bli ouppnåeliga. Spenatpasta istället för vanlig pasta och coscos istället för ris typ. Och bara socker fredag och lördag (jag måste börja på en rimlig nivå, juuh!).

Det här blir bra. Som jag brukar säga, varje träningspass är ett pass mer än inget… Kalla mig citatmästaren.

Idag kickade jag i alla fall igång med en halvtimmes snabb ”jogg” på en sådan där crosstrainer. Sjukt flåsigt om man gör det snabbt! Lite planka och armhävningar på det.
Sedan avslutade jag med en 45 minuter lång promenad med Victoria i den svala kvällen. Bra första dag om ni frågar mig!

Och jag lovar, detta kommer INTE att bli en träningsblogg i fortsättningen för er som är oroliga… *ryser i hela kroppen* Baka måste man få göra även om man inte äter resultatet!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)