21 Feb

We bought a zoo

Åh! Jag har precis sett en fantastiskt fin film! Sådär in-i-själen-mysig, den ska bli min se-ifall-jag-är-nere-film! Den heter ”We bought a zoo”, på svenska heter den ”En ny start”. Jag fick ett tips om den för jättelänge sedan och har bara väntat på det perfekta tillfället att se den vilket var nu – så se den för allt i världen!! Matt Damon är magisk i denna film. Se den bara! Nu!!

Har du satt igång den? Inte? Men göör det då!

20130221-213643.jpg

21 Feb

När man gör en insats

Jag var så väldans effektiv med hemtentan måndag och tisdag, så jag tog helt enkelt ledigt igår och följde med mor och lillan på förskolan! Ja, man får hälsa på sin mamma på jobbet när man är 22 år. Speciellt när man har en liten att hälsa på också.. Hehe.

Dagen slutade med spänning på hög nivå, lillebror Viktors rumsdörr gick liksom i baklås och låste sig själv – utan att det finns någon nyckel i låset. Så där inne var han, där ute var jag, pappa, Olle och Cecilia. Barnen tyckte att det var verkligt spännande när pappa försökte få upp dörren. Cecilia satt och sa ”åh, nu gårrr det!” hela tiden, liksom med förväntan i rösten. Men det tog faktiskt ett tag eftersom dörren satt för tajt för att bara haka loss från gångjärnen, så jag fick göra en insats. Jag tog fram mina vantar med fäste som jag alltid bär med mig i handväskan och så pulsade jag ut genom snön tills jag stod under Viktors rum. Jag drog på mig handskarna och började att klättra upp för träfasaden, slog sönder fönstret med armbågen och lyfte ut Viktor med en hand. Sedan bad jag honom klättra upp på min rygg och tog sats från fönstret – swiisch – jag susade från fönstret, kickade mot stupröret, gjorde en volt och landade på båda fötterna. Sedan gick vi in och åt bullar. Tyst för mig själv mumlade jag ”spiiidermaaan, spiideermaaan, does whatever a spider can…”.

Nä, det var ett ljug. Bullarna hade vi redan ätit.

Hahaha, gick ni på det där?? Nä, pappa satt där med sina verktyg och tillslut var det bara att börja karva kring de knepiga gångjärnen medan Viktor tryckte på inifrån. Och när dörren var lite förstörd och hade lite mindre färg så slogs den tillsist ut. Hurra, hurra! Viktor var ute! Vi grät och kramades och dansade sedan runt i huset medan vi sjöng ”We shall overcome”.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)