11 Feb

Lill-Elis och framtidsångest (igen)

Titta vem vi hade turen att få hänga med igårkväll? Den här lilla filuren! Jag har sagt det förut men alltså, man blir aldrig så medveten om att tiden går fort som när man ser barnen växa! Kan någon pausa tiden en stund, tack??

Som jag funderar över framtiden just nu. På ett sätt finner jag ro i att äldre människor liksom ser tillbaka på när de var 22 år och menar att ”Oj, vad lite man visste då om vad som skulle komma! Tänk om man bara hade fått säga till sitt 22-åriga jag att allt skulle lösa sig!”. Samtidigt som jag går med värsta tankarna om att det är nu framtiden formas. Det är de kommande åren som jag bestämmer riktning på mitt liv och de är de här åren som jag inte kan ångra senare (det kan man väl i och för sig aldrig..). Ifall man skaffar familj – ja, då kommer jag för resten av mitt liv att vara mamma. Ifall jag väljer en viss riktning i yrkesbranschen – ja, då missade jag de åren som nyutbildad när jag hade kunnat välja en annan riktning. Satsar jag på karriären några år, då missar jag de åren när jag hade kunnat vara med mina barn. Ja, ni förstår ju, det snurrar i huvudet på mig!

Någonstans landar jag alltid i att det värsta misstaget jag kan göra är att slösa bort mina år på att oroa mig. Det om något är verkligen slöseri med tid! Så jag anstränger mig verkligen för att njuta av situationen som den är nu, för jag har det faktiskt fantastiskt bra ändå. Och varför skulle det inte lösa sig? Det har det ju alltid annars gjort!

Men det är svårt att låta bli, för trots allt är det ju jag som ska ta besluten någon gång… Nä usch, vet ni vad? Nu ska jag göra klart lite skola för dagen och sedan ska jag belöna mig med ett äpple. Ja, så får det bli!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)