27 Jan

En datafri pojkvän och en spelberoende flickvän.

Som jag njuter. Jag har nästan glömt bort känslan av att ha Jakob för mig själv en hel helg – han behöver nämligen inte jobba i helgen! Tjoohoo, yaay, jihaa! Nu lät det kanske som att mina glädjeutrop var ironiska, men det var de faktiskt inte. Det är lyxigt! Igår låg vi och såg play-program hela förmiddagen, sedan gick vi på promenad in till staden och köpte med oss varsin:

20130127-134753.jpg

Vi åkte vidare på innebandy och sedan avslutade vi kvällen i glada vänners lag. Jakob satt inte vid datorn en enda minut under dagen! Det är lyx det – ännu bättre är att det verkar upprepa sig idag. Eller ja, paddan och mobilen finns ju vid vår sida, men de räknas inte.. Man måste börja i små steg.

(Psst! *viskar i förtroende* Jag trodde att jag skulle kunna säga att mitt Hay Day-beroende nu är över, men det kan jag inte säga än. Jag spelar i smyg. Jag låtsas sova tills Jakob har somnat. Sedan sträcker jag mig försiktigt över honom för att ta ipaden som ligger på nattduksbordet. När den slutligen är i min hand så smyger jag sakta, sakta ut till mörkret i vardagsrummet. I skenet från ipad-ljuset låter jag min bondgård frodas… Klipper fåren, check… Levererar grödor, check… Med håret som spretar och rödsprängda ögon gör jag två beställda ostar och tyst, för att inte väcka Jakob, fnissar jag hysteriskt när jag har råd att köpa en egen vävstol…. Nu kan ingen hindra mig.)

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)