22 Jan

Älskade människor

Kan ni ibland bli kära i människosläktet?

Ibland blir jag bara rörd av människor i allmänhet. Jag känner bara hur jag vill ta alla i min famn och ge dem en stor kram! Jag menar, det finns ändå så mycket fint i oss, människor som offrar tid och resurser enbart för att hjälpa andra, människor som skänker glädje åt andra och människor som tar hand om varandra. Det är så många som har så mycket gott i sig. Ibland vill jag liksom bara le mot alla jag möter och säga något snällt. Vi är ju ändå människor allihopa, vi försöker, vi är lyckliga, vi misslyckas, vi gråter, vi älskar, vi lever och vi försöker alla göra något bra av det här livet. Vi är nog ganska lika ändå, i grund och botten.

Tänk så många potentiella vänner som man vandrar förbi varje dag? Människor som man kanske skulle älska att umgås med. Ibland känns det som att det borde vara så enkelt att bara vara snälla mot varandra. Bjuda hem någon en gång extra, le åt varandra, säga snälla saker om varandra. Det ska jag försöka göra i år, jag ska helt enkelt älska andra människor lite extra mycket.

Nä vad säger ni älskade människor, en apelsin på det kanske?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)