20 Jan

Utelek och stunder när man råkar somna i soffan

Vilken härlig vintersöndag vi har haft! Det började med att jag åkte till Bergsviken medan Jakob var och åkte skidor, och eftersom det var en sådan krispig dag så tog jag, pappa och Cecilia madrass och spark och sedan lekte vi ute på byn. Väldans mysigt!

Sedan kom Jakob till mor och far efter skidåkandet, vi mumsade på semlor, Alfons kom förbi så jag lekte med honom och vi gick på vår allra första promenad. Bara runt kvarteret, men om man säger såhär – han är ingen långdistanslöpare precis… I början ville han faktiskt helst bara gå tillbaka till huset, men efter att jag hade lärt mig knepet så pinnade han glatt på vid min sida. Men så fort han märkte att vi närmade oss huset sprang han som bara den, glad över att eländet (promenaden) snart var över! Jaja, vi tar det i små doser. Sådan husse, sådan hund. Hehe. Jag syftar alltså på Martin. Inte på mig. Bara så vi undviker missförstånd…

Sedan åkte jag förbi och hälsade på morfar som ligger på sjukhuset, åkte tillbaka till mor och far där vi blev bjudna på go´middag, vi förlorade i Besserwisser och voilà – nu är vi hemma.

En sådan där braig dag, helt enkelt. Nu ligger Jakob i sitt älskade badkar och jag planerar att råka somna i soffan innan det är dags för sängen. Det är så bra, det där att råka somna i soffan. Då får man liksom gosa in sig under en filt och somna, för att sedan bli väckt och inse att allt man behöver göra är att släpa sig till sängen – och få somna igen!! Lycka!

I morgon börjar skolan om med en härlig tvåtimmars-dag. Åh, jag hade glömt bort hur lyxigt korta dagar kunde kännas! En hel eftermiddag där jag ska röja undan här hemma, veckohandla och varför inte scrappa lite?? Det var länge sedan!

Nåja, nog för idag. Sov gott, mina vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)