18 Jan

Ringrostighet och en ocean av möjligheter

Idag studerar jag! Idag ska nämligen praktikrapporten skrivas och jag känner mig nästan lite ringrostig, det var ju massa veckor sedan som jag sist satt och skulle formulera mig korrekt och hitta referenser och allt vad det är. Jag försöker hålla mig disciplinerad, bestämmer hur länge jag ska skriva innan jag får ta en 10-minuterspaus, planerar in lunch och så vidare. Det funkar helt okej. Ibland.

På lunchen passade jag på att göra våfflor för att fira in helgen så att säga, med grädde, banan och ja – jag vet att det är sockerfyllda minimarshmallows på toppen, men det var ju bara för att det såg trevligt ut! Jag åt bara någon enstaka, typ två.. Eller fem. Men hallå, hur mycket sockerdipp kan man få för fem minimarshmallows…? *lever i förnekelse*

I övrigt är helgen rätt oplanerad, det känns som att jag ser ut över en ocean av möjligheter – vad kommer vi göra, vad kommer vi att få uppleva?? Allt är möjligt, världen ligger för våra fötter.

Men först – praktikrapport.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)