17 Jan

Misslyckad start och en internat

Nej. Det går inte bra med min boosta energi-lista. Låg mig redogöra:

– Försöka undvika socker på vardagar för att slippa ”dippar”
Vi har fikat varje dag på jobbet sedan listan skrevs. Fikat och fikat. Så nej, den här gick inte bra.

– Dricka vitaminshots varje morgon
Har druckit en, fast på eftermiddagen eftersom jag glömde på morgonen och sedan mådde jag illa resten av kvällen. 

– Vara ute minst 15 minuter varje dag (lite tragiskt att detta inte är en självklarhet?)
Check! Trots den extremt kylan!! Det blir ett extra pluspoäng för det tycker jag.

– Träna minst två gånger i veckan
Eeh, nope. Jag har faktiskt inte ens köpt gymkort än… Jag skulle ju göra det i förrgår men sedan blev jag så väldans osäker på var jag ville vara och sedan blev jag så väldigt snål och ja, nu sitter jag här…

Nä, vet ni vad. Nu låtsas vi att listan skrevs idag och så tar vi nya, friska tag! Kan vi klara det – KLART VI KAN! Eller ja, jag då. 

I övrigt är min praktikperiod klar nu och på måndag drar skolan igång igen! Det ska bli mysigt! Idag bjöd jag PT-folket på mina två favoritbakverk för tillfället, lakritskladdkaka och citronkladdkaka med vit choklad. Det blev uppskattat!

I kväll pysslar jag på här hemma, ska göra ett gäng halsband och läsa lite hade jag tänkt, Jakob jobbar nämligen natt. Och dag. Alltså han jobbade dag idag, natt i natt och jaa… dag i morgon också om jag har förstått det hela rätt. Livet som webbutvecklare är hårt, märkligt hur dygnets timmar aldrig verkar räcka till? Tur att han någon som väntar här hemma, annars skulle han nog bli internat på kontoret. Eller ja, mer internat än vad han redan är alltså… 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)