15 Jan

Drastiska förändringar för en skvätt energi

Nä, vet ni vad. Nu kräver jag en förändring. Jag har varit så väldans trött de senaste veckorna och det värsta är att jag inte längre kan skylla på något. Jag är lagom upptagen i livet och jag sover bra, ändå gäspar jag mig igenom dagarna. Så nu ska här boostas energi! Här är min plan för att bli mindre trött:

– Försöka undvika socker på vardagar för att slippa ”dippar”
– Dricka vitaminshots varje morgon
– Vara ute minst 15 minuter varje dag (lite tragiskt att detta inte är en självklarhet?)
– Träna minst två gånger i veckan

Den där sista punkten känns onekligen tyngst, av logiska anledningar. Jag har liksom skjutit på ett införskaffande av träningskort det här läsåret, har skyllt på att jag inte har råd. Men sedan insåg jag att ett träningskort på Sensia24 här i närheten kostar 199 kr/månad och min scraap-prylar-prenumeration kostar 198 kr/månad och de kartongerna har bara lagts på hög… Så sagt och gjort, nu har jag sagt upp en prenumeration och skrivit upp mig på en annan! Trodde aldrig att dagen när jag bytte pyssel mot träning skulle komma. Nu håller vi tummarna för att undertecknad blir lite piggare i framtiden! Heja, heja!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)