14 Jan

Skam och färdiga mormorsrutor

Vilken resa det har varit. Jag har älskat den, slitit mitt hår och kastat virknålarna i väggen. Plötsligt är resan slut och äntligen är jag färdig! Minns ni när jag började virka, i oktober förrförra hösten? Oj, vad det kändes långt bort då. Men nu – nu har jag virkat 55 hela rutor!! Så stolt jag är!

Näää, nu ljög jag. Jag har inte alls virkat 55 rutor, jag har bara virkat kanske fem stycken. Och de fem gjorde jag första dagen mormor lärde mig virka, sedan har typ inte en enda ruta virkats… Dääääremot har mormor virkat 50 rutor åt mig, hehe. Åh, som jag skäms över min karaktär! Jag är en ryggradslös mask, jag är inte värd att kallas pysslare! Ingen vill ha mig, ingen tycker om mig…

Nä, det är bara att inse, alla har vi olika gåvor. Och stickning och virkning är verkligen en av mormors alla gåvor! Finare mormorsrutor får man leta efter! Tack kära mormor!

I övrigt kanske ni märkte att min kära blogg låg nere större delen av gårdagen, men efter att Jakob kontaktat webbhotellet så löste sig problemet som tur var! Hann få lite panik och tänkte att den var borta med vinden. Puts väck. Finito. Det var den inte. Phjos!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)