2 Jan

Hallå? Lov, tack?

Gott nytt år allihopa! Hemma från nyårslägret! Och det nya året har anlänt! Vad kan tänkas bli av 2013 måntro? Min nyårsönskan är att jag ska få ett jobb. Det kan vara ett långvik, en projektanställning eller något annat roligt, bara det genererar en lön. Jag är väldigt sugen på att börja få någon slags månadsinkomst så att det går att börja planera sitt liv aningen tydligare. Allt roligt som har med familjebildande att göra kostar ju tyvärr på ett eller annat sätt. Och ja, det går att gifta sig en eftermiddag i stadhuset för några hundralappar typ eller att köpa ett billigt renoveringsobjekt till hus, men nej – riktigt där är vi inte i nuläget.

För övrigt är jag trött. Alltså inte bara gäsp-plumsig utan verkligt trött, urlakad i både kropp och själ. Jag ligger ständigt efter med saker jag borde/vill göra, varav bloggen är en av dessa. Jag har ju massor jag vill fota och skriva om! Vet ni, det känns som precis i slutet på en ansträngande period när man väntar på att lovet ska börja. Skillnaden är bara att ”lovet” redan har varit och att en intensiv period med heltidsveckor och praktik-slutrapport som ska skrivas börjar nu. Men jag hann inte se en enda film under ”lovet”! Jag hann inte sova en enda natt utan väckarklocka, jag hann inte läsa en enda rad i en bok, jag hann inte ha en hel dag med myskläder! Jag säger som Bilbo:

”I feel thin, like butter spread over too much bread. I need a holiday. A very long holiday.”

Synd bara att när Bilbo sa det så fick han åka iväg med alverna till evighetens land typ. När jag säger det så får jag gråta en skvätt över det jag vill göra som inte hinns med, lägga mig tidigt en kväll och sedan gå till jobbet nästa dag. Okej, som alla andra människor i världen, i och för sig…

Ojdå. Vad hände där? Det här skulle ju bli ett va-trevlig-med-ett-nytt-år-inlägg och istället blev det ännu ett jag-vill-ha-ledighet-inlägg. Jag skyller på att det är min slöa hjärna som inte hinner med. Jaha, nähä. Gott nytt år…? Igen?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)