11 Dec

Lite om den där julen

Pust och pä, jag har knappt varit hemma eller öppnat datorn sedan jag landade i lördags, det ena efter det andra tar min uppmärksamhet. Igår var det tillexempel övning med julkören i Blåsmark hela kvällen, och på dagen var jag ju på tidningen.

Igår tog jag också ställning mot mig själv. Jag insåg nämligen att det endast är två veckor kvar till julafton och plötsligt kände jag en sådan stress och ett litet stygn av sorgsenhet. Jag har ju inte hunnit göra något juligt! Jag ligger efter med allt! Julklappar, julkort, julbak – jag brukar ju vara i goood tid med allt sådant bara för att jag inte kan hålla mig. Men i år blir det ju onekligen lite annorlunda eftersom jag inte har varit hemma, så därför bestämde jag – jag ska bara göra det jag tycker är kul. Okej, julklappar kan ju vara trevligt, men jag ska inte känna någon press att hinna göra sju sorters julgodis, jag ska inte göra tjugo unika julkort ifall jag inte har har lust, jag ska inte göra fyra olika blosmterarrangemang – för alla de där sakerna ska ju göras för att det är kul! Med det sagt kan det ju såklart fortfarande hända att det hinner bakas en lussebulla eller två, men det ska vara kul att göra det. Bra rutet, Emma. Tack Emma.

För övrigt måste jag skriva en rad om årets julkalender. Åh, så bra! Det är så mysigt att se julkalendern! Det känns som att de tre senaste åren har varit riktiga höjdare, riktiga old time-julkalendrar om ni frågar mig. Jag har gjort det till en rutin (okej, har bara varit hemma två vardagar) att kliva upp, göra mig klar och sedan äta frukost medan jag ser julkalendern på ipaden. Ett avsnitt är ungefär 13 minuter och på det hinner man precis äta sin frukost.

Snart mina vänner, snart ska bildinläggen börja dyka upp igen! Ni måste ju tillexempel få er en glimt av vårt julpyntade hem. Men nu, nu börjar jag jobba. Ha en fin tisdag mina vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)