4 Dec

Ett par vardagliga bekymmer.

Jag är fortfarande ett snörvlo. Nu börjar jag bli less för nu börjar det ju på allvar göra ont i lillnäsan?? Jag har förresten gjort något jag hade bestämt mig för att inte göra – jag har googlat efter symptom. ”Ånej”, tänker ni, ”inte Emma också??” och tar er för pannan. Skakar sakta på huvudet, ännu en till i fördärvet. Någon känner hur det bränner bakom ögonen, tänker ”hur många liv ska symptom-googlingarna få ta innan någon gööör något??”.

Men misströsta inte! Jag har bara gjort det en gång. Och jag vet, alla kan vi få återfall. Men jag ska klara det. I can do it. Yes, I can!

Ja, hur som helst, jag började blöda så himla mycket näsblod under gårdagen att jag började undra om jag kanske hade överkonsumerat Nezeril under det senaste dygnet? Det hade jag. 2-3 gånger om dagen stod det. Under söndagen använde jag kanske Nezeril 2-3 gånger i timman. Typ. Nä, men trots Flashback-hemskheter så verkar det helt enkelt bero på att Nezeril torkar ut näsan så mycket att det lät spricker och börjar blöda. Om ni vill veta… Och beroende av nässpray blir man tidigast efter tio dagar. Jag har använt det i tre, så jag tror jag är på den säkra sidan, säger jag och tittar snabbt åt sidan. Ingen ser mig. Jag tar av korken från sprayen, snabbt in i näsan, två sprut i varje. Jag hör steg i trappan, fumlar med sprayen, är inte nöjd, snabbt ett sprut till i vardera näshål. Slänger in den i väskan i samma ögonblick som dörren öppnas. Jag låtsas skriva. Ha! Ingen bestämmer över mig, tänker jag medan jag sakta för ner handen i väskan och försiktigt stryker på sprayen. ”My precious….” väser jag och ler ett slugt litet leende för mig själv.

Jaha. Nähä. Ni som inte var intresserade av min näsa och dess problem har väl antagligen slutat läsa vid det här laget, för er andra så tänker jag bjuda på en bild på mitt hår. Mitt hår som har blivit ett skatbo under Stockholms-vistelsen. Titta bara! Imorse lockade jag det så omsorgsfullt och se på det nu?? Ett tjorv! Ett friss! Kluvna toppar och inte den minsta lock!

Ack och ve. Är detta inlägg vad någon skulle kalla ett gäng i-landsproblem?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)