2 Dec

Ett snörvlo jag äro

Jag är ett snörvlo idag. Detta är min utsikt:

20121202-110307.jpg
Jag blir sällan sjuk, men de nya Stockholms-bacillerna stod jag inte pall mot! Som tur är kom det särdeles lägligt eftersom jag huserar själv i lägenheten den här helgen. Eftersom jag sällan är sjuk så känns det nästan lite mysigt att inte behöva göra en enda vettig sak. Jag bara snyter mig och ser film – sådana dagar har jag ju aldrig på hemmaplan! Nu vill jag inte håna er som på riktigt är sjuka, feber och halsont kan ju vara rena rama döden, men snor är ju mest bara besvärligt.

Men jag fick en väldigt fint helg ändå! Fredagskvällen spenderade jag med Jessica och Anja, och gårdagen spenderades på Konstfackets julmarknad, på stan och med klasskompisar som också praktiserar här i söder! Åh, så pysselinspirerad man blev av Konstfackets julmarknad. Mycket fint och framför allt mycket kreativt! Ett par idéer har jag snappat upp och eventuellt tänkt pyssla med när jag kommer hem och sedan visa här..

Men vad ska Emma göra just nu, undrar kanske ni? Jag ska se Sagan om ringen! Hela trilogin! Jag har någon romantisk fantasi om att kunna ligga och och se alla tre filmer i sträck. Jag tippar att jag orkar 1,5 filmer.. Jaja. Vad gör väl det om hundra år?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)