18 Nov

Grattis finaste Jakob!

Nu har det gått en hel dag och ni tänker nog alla: ”Men vaarfööör skriver hon inget om sin pojkväns födelsedag?? Är hon tappad som liten? Är hon egocentrisk? Har hon svårt att känna kärlek för andra levande varelser?”
Svaret är nej. Det är ju bara att jag för en gångs skull har riktiga kamera-bilder från dagen, och liksom har väntat på att ladda in dem. Och var tror ni de är nu? Rätt, de är hemma. Och var tror ni jag är nu? Fel, jag är tillbaka i Stockholm.

Meeen, nu skriver jag ändå, grattis fina Jakob! 23 år, det låter snyggt tycker jag. ”Hur gammal är din kille?” Han är 23. Snyggt. Han firades såklart med paket och frukost på sängen, och sedan hade vi det så lyxigt att vi blev bjudna till hans föräldrar för kalasmiddag! Det blev ju som en speciell kalasdag det här, när jag inte hann gå loss med planeringen – så det här blev en särdeles bra lösning.
Otroligt god lösning också!

Puss på dig!

20121118-225942.jpg
För övrigt är jag som sagt tillbaka i hufvudstaden, med en förhoppningsvis rolig vecka framför mig! Tänk, klockan 19 satt jag hos mor och far och myste med lillan, och strax efter 22 är jag här! Det är snabba ryck! Nu ska jag sova, sov gott mina vänner!

18 Nov

Hela storfamiljen – då är jag nöjd

Vilken supermysig kväll vi hade igår! Familjen träffades först hos bror Martin och Elina, där vi beställde mat och myste med vår älskade, nya familjemedlem Alfons! Han har charmat oss alla, det är ett som är säkert. Jag tror till och med att han charmade Jakob, trots att Jakob viskade till mig en gång att ”vi ska inte skaffa hund, va?”. Det var i för sig precis efter Alfons hade gjort det stora behovet mitt på köksgolvet. Och jag håller med, i det ögonblicket var det rätt skönt att luta sig tillbaka medan Martin fick ta hand om problemet så att säga. I det ögonblicket log jag och Jakob i samförstånd mot varandra. Gosa, ja tack, plocka upp bajs, nej tack. Men söt är han!

20121118-155133.jpg
Sedan for vi hem till mor och far hela bunten och hade spelkväll utan dess like. Jag var alldeles hes av allt Alias och skrattande. Som jag njöt! Hela storfamiljen samlad, jag älskar’t!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)