15 Nov

All by myself…

Sitter ensam på kontoret. Sätter på Celine Dions  klassiker, ”All by myself”. Mimar för mig själv, ”wheen I was yooooung…”. Tittar ut genom fönstret, låtsas att jag är med i en film. Kameran zoomar in mitt ansikte, jag fäller ner blicken. ”I never needed anyone..” artikulerar jag tydligt, alldeles för tydligt. Det blir inte bra i rutan känner jag, inte naturligt. ”Nobody´s home..” mimar jag med minimala rörelser för att kompensera, läpparna rör sig knappt, det bara väser fram. Eller ja, i mitt huvud alltså, i verkligheten mimar jag ju.

Jag börjar waila för mig själv, versen byggs upp, lite klink, klink. Sedan kommer det. ”Aaaall by myseeeeelf”, jag ställer mig upp, stolen faller, ”don´t wanna be”, jag kastar huvudet bakåt, sträcker armarna i luften, ”aaaall by myseeelf”. Sluter plötsligt ögonen, och tyst, så tyst viskar jag ”anymoooore”. En tår rinner sakta nerför kinden.

Nä, nu ljuger jag. Jag lyssnar inte ens på Celine Dion, jag lyssnar ju på ”In kommer ting” med Kapten Röd. Svängig låt, den borde ni lyssna på! Och tänka sig, nu är jag inte ensam på kontoret heller! Hehe. Jaha, nähä. Det här blev lite märkligt…

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)