11 Nov

Fars dag och en hundpromenad

Fars dag idag! Men för första gången i mitt liv så märks det knappt. Jag är ju nämligen väldigt långt bort från min fader och morfader. Lite sorligt är det faktiskt. Speciellt eftersom det brukar bjudas på så väldans gott fika på Fars dagar… Hehe.

Men självklart har jag telefonerat min kära fader och jag har även framfört en sång! Det kändes dock lite ensamt att sjunga själv? Oftast brukar det vara en hel familjekör. Men – grattis älskade pappa på Fars dag! 

Jag ska låtsas att det är Fars dag 2011. Då fick jag nämligen äta den här.. Åh, så gott… gee mig tåååårtan… (ska sägas med lite obehaglig röst)

Nä, när det nu inte blir något fika denna söndag så har jag passat på att göra nyttosaker i stället. Liksom för att väga upp åt det extrema hållet. Inget fika – bara duktigheter. Söndagar är bra dagar för att komma i fas. Jag och Lina har också hunnit promenera med en hund som heter Ebba. Fick för övrigt sådana tydliga flashbacks från när vi gick typ fyran och alltid gick ut och gick med labradoren Tessie som var vår frökens hund. ”Hej, får vi gå ut med Teeessie?” Det fick vi. Och sedan fick vi alltid något litet gott, trots att vi var synnerligen självinbjudna. Hon var snäll vår fröken! Hunden Ebba var också snäll. Och lika sugen på godis som vi var, de där gångerna i fyran.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)