10 Nov

Plötsligt brast det.

Åh, jag åkte fel med tunnelbanan igår. Skit också. När jag plötsligt märker att de ropar ”Nästa: Globen” så insåg jag ju att: ”Nä, äsch då, det där bidde ju fel.” Så jag reser mig lite vingligt medan tåget kräner fram. Tar mina väskor och går framåt, ursäkta, oj, ursäkta. Tåget svänger vänster och jag råkar nästan sätta mig i knät på en herre ”Ojoj, hehe, förlåt så hemskt mycket”. Han skrattar bara, jag fortsätter framåt. Tillslut är jag framme vid dörren som leder in till chauffören. Jag öppnar, dörren går trögt. ”Hejhej, hehe, alltså jag undrar bara, det är ju fredag och jag insåg just att jag tog fel tåg, inte tror du att du kan svänga förbi Sandsborg på vägen hem?” Jag fattar inte varför han ser så konstigt på mig. Som att jag är trög. Men vid nästa stopp är det jag som står på perrongen och innan dörren till chaufförs-kupén stängs hör jag mig själv säga ”Ta dig i brasan.” Men hjälp!? Snabbt som ögat springer jag mot rulltrappan. Tittar inte tillbaka, pressar ihop ögonen. Kinderna blossar, hur kunde jag säga så? Det är alldeles tyst i rulltrappan, trots alla människor. Plötsligt brister det. Jag öppnar ögonen, stirrar omkring mig. ”Jag blir så ARG!!” skriker jag plötsligt. Jag kastar väskan in i glasrutan till höger om mig och stampar flera gånger i trappan medan jag skriker. ”Aaaaaarghh!”
Plötsligt är det som att jag vaknar upp. Vad tusan är det jag gör?? Skammen sköljer över mig. Jag plockar upp väskan, mumlar ett förlåt och sedan stiger jag på tåget som leder till Sandsborg.

Skoja. Det är klart att jag fattar att tåget inte kan svänga förbi Sandsborg? Det går ju på räls. Ju!

Ikväll har jag Emma-myskväll, laddar energi inför kommande veckan som kommer innehålla massor med spännande ”jobb”-saker, ännu en inneboende-flytt och till helgen åker jag hem och hälsar på i Piteå! Klockan 22.30 kommer jag stå där på flygplatsen i Luleå. Som jag ska krama Jakob! Jag ska krama honom till söndagskvällen då jag åker igen. Med några få pauser för familje-kramar. Bra plan.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)