7 Nov

Jag lever!

”Jag… krax… lever…” Jag sträcker ner armen mot vattenytan, handflatan räcker inte som skopa när jag skyfflar i mig vatten. Törsten brinner, jag klarar det inte! Såren har för länge sedan torkat  och allt som är kvar är ett streck av levrat blod. Jag har inte ätit på flera dagar och fingrarna har sakta börjat förtvina på grund av avsaknaden av vatten. ”Jag.. måste.. dricka..” Hehe, skoja! Jag lever absolut. Men mina dagar ser ut som sådana: Vakna, tunnelbana, praktik, tunnelbana, sova. Mer ryms inte. Jag blir alltid så väldans sliten när jag börjar på något nytt, det är som att allt tar jättemycket energi plötsligt bara för att jag inte har vanan inne. Och nu är det både ny dagssyssla, annat boende och ny stad – ja, ni förstår kanske om jag är lite sömnig på kvällarna!

För övrigt har jag det bra! Jag gör mitt bästa, försöker komma in i någon slags rutin och försöker att inte tänka så mycket på nära och kära hemma i Piteå. Åh hjälp, jag förstår inte de som flyttar iväg typ ett år till något avlägset land, snälla nån, jag träffar ju Jakob och familjen om en och en halv vecka nästa gång! Jag är en sån fjant…

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)