4 Nov

Snäll-Stockholm och lyxköttbullar

Vet ni? Jag börjar bli kompis med Stockholm. Stockholm är inte så svåråtkomlig som jag trodde, hon har faktiskt börjat visa en mjukare sida nu. Hon kanske läste mitt blogginlägg där jag bad mina Stockholms-vänner att ta hand om mig och tänkte ”Vet ni, Emma har faktiskt varit här några gånger nu. Man kanske skulle ta och göra en insats för att få henne att trivas!” Och det går framåt!

Idag har jag bytt boende och jag befinner mig nu hos Lina. Vi har varit på Ikea och köpt extrasäng, sedan har vi avslutat med tjejmiddag på Matboden. En trevlig middag är verkligen ett tips på hur man förlänger helgen!

20121104-213148.jpg
Nu ska jag snart lägga mig. Men det mina hyresvärdar inte vet är att jag har en plan. Jag ska vänta tills klockan slår tolv slag. Alla sover, det är tyst. Försiktigt ska jag sätta ner fötterna på det kalla vardagsrumsgolvet och sedan ska jag smyga fram till sovrumsdörren. Det gnisslar, jag stänger snabbt igen. Lyssnar på deras andetag, fortsatt tunga. Blåljus utanför fönstret, sveper snabbt förbi på vägen utan att någon reagerar. Sedan ska jag försiktigt, försiktigt göra bytet. Utan att de märker det ska jag flytta över de små sovande kropparna till min extrasäng och tyst dra ut dubbelsängen till mitt hörn i vardagsrummet. Så väldans snopna de kommer bli när de vaknar! Hahaha!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)