3 Nov

Nattliga äventyr

Haha! Rubriken lurade er va? Jag har inte alls några nattliga äventyr, jag ligger i en säng hos Hanna och ska sova. Vilken fin dag det har varit! Teatern var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! ”Next to normal”, gå och se den vettja!

I morgon är sista dagen innan praktiken börjar och jag hoppas på två saker.
1. Att få åka och köpa en extrasäng på Ikea.
2. Att Lina vågar övningsköra med mig en halvtimme eller så i hufvudstaden. Åh hjälp, min kör-ångest är enorm. ENORM.

Hoppas människor har heltäckande bilförsäkringar här. Nä, nu ska jag sova som ni ser:

20121103-234613.jpg
Eller ja, det är en rätt svart bild. Jag ligger nämligen i mörker, blir lite klurigt då.. Men tyckte ändå att.. den illustrerade något.. typ..

3 Nov

Teater

Jag är framme! Jag är här! På plats! Resan gick bra men min väska var alldeles för välpackad. Den var TUNG. Jag slet och Hanna slet.

Hanna mötte mig i alla fall på Centralstationen så jag slapp känna mig ensam och övergiven! Vet ni vad vi sitter och ska göra nu? Vi ska se teater! Kl. 13! Det om något är Stockholm för mig. Fullproppat med folk är det också, vi är inte ensamma om teatertanken.
Jag älskar att gå på teater! Tror jag. Jag har nämligen inte varit på så många i vuxen ålder. Ingen typ. Bara musikal. Men det är väl ganska likt tror jag? Hur som helst – jag älskar teater!

Oops, nu släcker de ner, låt spektaklet börja!

20121103-130235.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)