2 Nov

Hejdå Piteå, hej Stockholm!

Dagen D är här! Ikväll går flyget till hufvudstaden och nu har jag packat klart. Vi avslutar med familjemiddag innan Jakob skjutsar mig till flygplatsen, det gäller att passa på att umgås in i det sista. Kanske lyckas jag packa ner en familjemedlem eller två, det får vi se. Cecilia borde ju i alla fall kunna rymmas i ett handbagage..? Eller?

Vilken fin kväll det blev igår! Jag hade planerat ett tag att göra något riktigt trevligt med Jakob, så först hade jag tänkt restaurang och bio. Men sedan insåg jag att jag ville ha honom helt för mig själv sista kvällen, så istället gjorde jag trerätters, hade snitslad chipsbana i lägenheten där han fick följa lappar, hyrfilm, röda rosor, musik och massvis med tända ljus. Och det blev verkligen en sådan där genom-mysig kväll! Nästan helt dator- och mobilfri (det lyckas aldrig helt…) och med fokus på varandra. På ett sätt känns det jobbigt att man har det som bäst och mysigast precis när man ska åka, samtidigt så känns det bra att få knyta åt kärleksbandet ännu lite hårdare precis innan man åker!

När det gäller bloggen så kommer jag som ni kanske förstå att bo i en kappsäck några veckor, och jag har planerat att blogga så mycket jag bara orkar – men det kommer troligtvis bli mest mobilbilder och fler inlägg utan bilder… Jag hoppas såklart att ni vill fortsätta att läsa ändå, och i början av december är ”den vanliga stilen” tillbaka med massvis med juuuul! Yahoo!! Jag har dock bunkrat upp med lite inspirationsbilder och recept som jag kommer att pytsa ut lite då och då, hehe..

Åh, mitt Norrlandshjärta är nervöst, förväntansfullt och pirrigt inför vad som komma skall. Snälla, fina Stockholmsvänner, ta hand om mig!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)