1 Nov

Fötterna på jorden och äppelmani

Hjälp, jag känner mig helt snurrig i huvudet den här morgonen. Jag har drömt som en dåre hela natten känns det som, så massa saker som inte har hänt än – de har redan hänt i drömmen flera gånger om. När man blir så snurrig gäller det verkligen att landa på jorden och memorera vem man är. ”Du heter Emma, är 29 år, och har just blivit av med jobbet, du heter Emma, är 29 år, och har just blivit av med jobbet, du heter Emma, är 29 år, och har just blivit av med jobbet.”

…. eller hur var det nu?

Jag läste förresten på Aftonbladet imorse att ”ett äpple om dagen är bra för magen” och det passar ju perfekt när jag har blivit en sådan äppleoman på senaste tiden (jag har ju varit tvungen när jag hade så mycket äpplen över trots allt saftande och syltande). Häromdagen hittade jag ännu ett sätt att bli av med de små rackarna, en liten när-man-är-sugen-på-något-gott-desert. Receptet kommer från Söta saker, där hittar man alltid ”bra-för-magen-saker” om ni frågar mig!

Du behöver:
– äpplen
– hackade nötter
– lönnsirap
– smör
– sesamfrön

Gör såhär:
– Skala och kärna ur äpplena, lägg i portionsformar som går att ha i ugn och fyll dem med nötter, sirap och sesamfrön. I med någon klick smör och grädda i ugnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter. Sedan är det bara att äta!


För övrigt fortsätter jag att pricka av listan på saker jag ska hinna göra innan avfärd. Ordna det, handla det, hälsa på där, lämna tillbaka det och så vidare. Nästa punkt är farmor-besök!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)