30 Okt

En ny liten familjemedlem!

Åh, jag är så glad! Vet ni? Jag ska bli faster! Faster! Förstår ni så roligt?? Det är ju verkligen det bästa av två världar, man får bara vara megasnälla och så slipper man uppfostrandet. Som jag längtar så tills jag får mysa och snusa på den lilla, lilla kroppen. Jag ska bli förstaskötare, så fort Martin och Elina vill ha avlastning så kommer jag att vara där. Räkna med mig. Sedan när man vill vara obunden och fri, så får man lämna tillbaka det lilla livet. Bra va?

Idag fick vi åka och hälsa på honom. Ja, alltså, det är ju inte en bebis vi pratar om? Det förstod ni va…? Möt min blivande syskonhund – Bob! (jag vet inte om namnet är helt bestämt, men det lutar åt det) Är han inte bedårande??

Titta bara på honom! Rynkig, fet och liten! Ja, alltså Bob menar jag, inte Martin…

Cecilia hade nog helst kramat ihjäl det lilla livet på fläcken. ”Gulli!!” utropade hon om och om igen!

Jag kunde knappt stå emot när sju par ögon tittade upp mot mig. ”Ta med mig, Emma! Jag vill så gärna bli din lilla vän, ser du inte så söt jag är..?” Men jag klarade det. Tvingade mig att slita blicken ifrån dem och sedan gick jag. Raka vägen ut genom dörren, utan att vända mig om.

Om tre veckor anländer han. Lagom till när jag inte är hemma….. Vi får hoppas att han inte hinner växa så mycket under de resterande två veckorna som går innan jag är tillbaka. Hejdå Bobbelibobban, vi ses snart igen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)