29 Okt

När färgerna blir lite klarare

Mina vänner! Tänk vad saker kan vända fort. Man kan ha något som ligger och gnager någonstans och när det sedan plötsligt löser sig så får allt runt om en lite mer färger! Plötsligt är man bara genomglad igen – lite så känner jag nu! Idag känner jag bara att ”det blir bra, det ordnar sig!”

Tentan är över och nu ska jag bara se till att njuta av de sista dagarna i Piteå innan jag ska njuta av veckorna i Stockholm!

20121029-215844.jpg

20121029-215857.jpg
Förresten, jag har något stort att berätta imorgon! Jag ska bara ordna bilder först.. Hehe, kika in imorgon så för ni se..!

29 Okt

Hemtenta och en ljuvlig måndagsmorgon

Godmorgon! ”Vilken klar, frostig morgon, med härligt fågelkvitter och en fantastisk stämning som vibrerar i luften, det här kommer bli en alldeles utsökt dag!” Så känner jag inte. Tänkte bara göra det klart.

Jag är trött, är uppe alldeles för tidigt, har ett begynnande halsont, har ont i huvudet – och så har jag hemtenta. Vilket troligtvis är anledningen till allt det innan nämnda.
Men, mina vänner, det här är sista rycket i kurserna nu! I eftermiddag, när jag har lämnat in detta så är läsperiod 1 avklarad! Eller ja, rent poängmässigt så är den ju klar om hemtentan blir godkänd.. Men jag har tilltro, jag kan klara det! ”Yes, we can!”

Nu ska jag göra mina rutiner innan hemtentan börjar. Jag ska röja undan omkring mig, jag ska göra i ordning frukost, tvätta mig, sätta upp håret i en tofs och borsta tänderna – och lägga fram allt jag kan behöva till pluggandet på bordet. Pennor, anteckningar, böcker, en tekopp, ja, ni fattar. Myskläderna behåller jag dock på.

Nu kööööör vi, hemtenta – gör dig redo för här kommer jag!

Ps. Jag känner mig lite som Mumin-figuren på koppen. En ensam varelse med en kastrull på huvudet, som sitter och kurar i ett hörn. Med mina rikedomar – knappar och pärlan… Åååh, pärlan..! Jag skrattar kluckande för mig själv, det är på gränsen att det ska stegra sig, bli hysteriskt. Mumlar, pratar med mig själv. ”Hehehe… Mm, precis.. Ja, jag säger då det…”

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)