26 Okt

En avskedstår och pirr i magen

Nu är det freeedagsmyyys, om det så är det sista jag gör! *ska sjungas med reklammelodin* Jag blev dock lite snopen såhär på fredagsmorgonen. Ska precis sätta mig och boka biobiljetter till Taken 2 som vi skulle se ikväll, när det visar sig att den slutade gå – igår!? Ve och fasa! Vilken otur! Vilken eländig, eländig otur! Skamlös, hänsynslös och utan det minsta tecken på omtanke. Då får det bli annan film. Jag som hade tvingat Jakob att se Taken 1 och allt…

För övrigt satt jag här och hade tänkt beställa den årlig julpyssel-och-pynt-beställningen från Panduro när jag inser att – jag kommer ju befinna mig på en plats där de har riktiga Panduro-butiker bara några veckor innan! Hurra, hurra, hurra, hurra! Jag har nog inte berättat det, men jag ska nämligen åka iväg till Stockholm på en fem veckor lång praktik. Fem veckor! En evighet! Nä, jag tror det kommer att bli fantastiskt roligt och säkerligen kommer veckorna att susa iväg snabbare än snabbast. Sedan är det ju bara en bonus att det kommer att bli himla mysigt att gå och julklappshandla på nysnötäckta vägar i Stockholm (troligtvis regniga och blåsiga vägar, men det låtsas jag inte om).

Jag åker redan om en vecka. Pirrigt! Däremot ska det bli sorgligt att lämna Jakob här, alldeles ensam. Varje gång jag för det på tal är det som att jag kastar en pil rakt in i hans gröna ögon. De blir blanka och han vänder sig om, vill inte att jag ska se smärtan. Då lägger jag armarna om honom och stryker försiktigt på hans rygg. Såjaa, såjaa. En tår trillar ner på min axel och han försöker dölja snyftningarna med en fejkhosta. Kroppen skakar och plötsligt brister det för honom, han står inte ut! Sakta sjunker han ihop….

Nä, nu ljög jag. Men lite sorgligt, det kommer det faktiskt bli. Men om jag känner oss rätt så är det inte Jakob som kommer att fälla en avskedstår på flygplatsen. Det är nog jag.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)