23 Okt

Hudvårdsklass och ett nytt litet liv

Vilken lyxig tisdagskväll det här blev! Jag har varit Mary Kay-värdinna! Vilka flashbacks man fick. De små speglarna, alla duttar med olika krämer och lotions. Jag minns så väl när jag fick sitta bredvid mamma på dessa träffar när jag var liten, men jag var liksom aldrig fullvärdig gäst. Jag fick bara prova något litet, mest fick man titta på. Men nu ni – nu var jag en särdeles fullvärdig medlem! Hehe. Vi hade det så trevligt så!

Och titta, tro det eller ej – men nu har jag blivit med Mary Kay! Jag har länge velat prova någon hudvårdsserie som är lite mer spännande än HM´s, men priset är ju några gånger dyrare också så nu är det upp till bevis! Man får rätt många HM-flaskor på en sådan här, undra om det är lika många gånger bra då också? Ge mig några veckor så ska jag återkomma med besked kring det.

Övrig status? Supertrevlig söndagseftermiddag, supersnabb måndag och tisdag och swooop – här sitter jag nu! I morgon är det skolfri dag, vilket innebär att det är hinna-göra-bort-skoluppgifter-dag. Lite nya smycken på det, kanske något bakande. Jag känner det hörrni, det kommer att bli en bra dag!

Förresten – jag måste bara få säga grattis till Emmy och Alex som har fått en förtjusande söt liten Ally! Ni är ofta i mina tankar, så stort, stort grattis! Och grattis till dig Ally – du valde rätt föräldrar!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)