15 Okt

Specialerbjudande för halsbandsbeställning!

Nej, det är knappt så man vågar säga det, men jag har suttit och vikt julaskar idag! Jag har inte ens hunnit våga börja längta till julen i år eftersom det blev en sådan olidlig längtan förra året. Men vad gör man inte när det börjar ramla in halsbandsbeställningar där det önskas julaskar? Vilket är superkul såklart!

Så ifall du vill börja i tid med julklappsinköpen är det bara att skicka iväg en beställning till emma@hemmahosemma.com, du kan kika på halsbanden här!

MEN jag har också ett specialerbjudande, fram till den 24/12 går det att beställa halsband där det står exempelvis ”älskade farmor”, ”älskade mamma”, ”älskade dotter” och så vidare i valfri färg! Halsbandet levereras i en jul-ask med en etikett att skriva på och allting kostar 150 kronor!
Självklart kan du fortfarande beställa ett klassiskt ”älskad”-halsband med ask och då kostar det som vanligt 120 kronor!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)