10 Okt

När flygplatsen är lite extra trevlig

Jag är i Stockholm! Yes, jag har alltså lyckats ta mig hit levande ännu en gång. Det börjar bli några Stockholmsturer nu eftersom Lina har bott här i drygt tre år, dock är det här bara en minisnabbis, redan i morgon lyfter planet igen.

Det där med flygplan och flygplatser. Jag tycker liksom om hela flygproceduren, speciellt när man är ensam. Hur man får skjuts/tar flygtaxi till Kallax, rullar fram sin lilla resväska och checkar in den själv, supersmidigt, och sedan vandrar man igenom säkerhetskontrollen och sätter sig någonstans med sitt lilla handbagage. Läser en bok och köper kanske något att dricka. Jag tycker bara det är fridfullt på något sätt, när man bara har sig själv att tänka på. Jag förstår att det inte är samma upplevelse med fem barn och när man ligger 30 minuter efter i tidsplaneringen, men så ser ju inte riktigt min situation ut nu…
Sedan är jag så rasande lugn inför själva flygresan, ofta somnar jag innan vi har lyft (vilket hände igår) och sedan vaknar jag när kaptenen säger ”nu landar vi strax”. I huvudet vet jag att jag kanske borde fundera över hur jag skulle skriva det sista sms:et om vi fick veta att vi skulle krascha eller vara nervös när det guppar men det är som att min kropp automatiskt intar ”sleeping mode”. Väldans trevligt om ni frågar mig!

Men sedan brakar det lös – när jag kommer till centralen. Alla dessa människor! Alla dessa tunnelbanor som ska åt tusen olika håll! Alla skyltar! Stress och åter stress! Det tar alltid sin lilla tid att vänja sig. Andas in. Andas ut. Men jag har tur som har Lina, hon brukar plocka upp mig ungefär där någonstans.

Nu ska jag ha skrivstuga här medan lägenhetsägarna är på diverse arbete/skola. Vi hörs när jag är hemma igen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)